Wij zouden graag willen weten wat uw ervaring is met de Sassebareelen.

Gastenboek

Jacobus J.C.Vermeulen
15-10-17 11:49:06
Wat een ontzettend leuk stel honden. Wij, de kleinkinderen inbegrepen hopen op een puppie.
Fons van Limpt
29-08-17 21:54:45
Omdat wij ook in Sas van Gent wonen, hebben wij regelmatig contact met Riet en Frank, van de Sasse Bareelen, waarvan wij het geluk hadden om één van de twee reutjes, uit hun eerste nest, te mogen kopen. Als wij op kraam visite gingen werden we altijd uitbundig begroet door Luna en Tommie. Natuurlijk ook door deze twee "honden mensen". De zorg die zij besteed hebben aan hun eerste nest is werkelijk ongelooflijk. Van werpkist tot een speciale app., waarmee jij van thuis uit het groeiproces van de pups kon volgen. En niet te vergeten dat er altijd koffie was, voor de visite. ( belangrijk voor een Brabo als ik ).
Riet en Frank, bedankt dat jullie zo'n geweldig gesocialiseerd nest hebben geleverd. Zelfs heb je de moeite genomen om met Andante Pancho, in de wandelwagen naar ons te komen, voor de kennismaking met onze Chow Zhongquo. Het klikte vanaf de eerste ontmoeting en we zijn nog steeds heel gelukkig met die twee schavuiten.
Elk teefje zou zo'n gouden nestje moeten hebben, om haar pups ter wereld te brengen. Bedankt hiervoor.
Paul van Oost
19-10-16 19:29:19

Een compliment voor de mensen van de Sassebareelen.
Wij hebben een pup Nina,nu ruim een week.
Je kan merken dat er veel zorg aan besteed is.
Ze is erg sociaal met andere honden en katten.Loopt zonder moeite mee aan de riem en heeft vanaf de eerste dag al haar eigen plekje gevonden in huis.

We zijn er ook heel blij mee.